Patricia Catteeuw

Wat doe ik?

Via workshops schilderen en meditatiesessies reik ik een stukje zelfkennis aan die u naar uw hoogste potentieel brengt om van daaruit uw leven vorm te geven.

Wie ben ik?

Ik ben Patricia Catteeuw.

Om me voor te stellen moet ik even achterom kijken. Mijn moeder had een kort maar heel intens ziekbed waarin ze vertelde van de tunnel, het licht, een plaats waar ze in gedachten naar toe kon terwijl ze bedlegering was. De brandende kaars in haar kamer was voor haar een signaal dat ze terug in het NU was. Elke dag zei ze: “Ik ben weer een stap dichterbij. Ik ben niet bang, het is er mooi, stil en rustig. Wanneer mag ik nu echt gaan?”

Na haar overlijden ging ik op zoek naar antwoorden op mijn vele vragen. Ik weigerde te geloven dat het leven enkel ellende, ziekte en verdriet was. Dit kon het leven niet zijn!

Rouwbegeleiding, autogene training, meditaties, healings en Reiki kwamen op mijn pad. Als ijverige studente werd ik in korte tijd Reiki-Grootmeester. Het werd een zoektocht met telkens de confrontatie met mezelf. Met vallen en opstaan leerde ik opnieuw voor mezelf te kiezen, van mezelf te houden, het leven weer lief te hebben.

Door de Reiki-opleidingen ging ik bewuster leven, doch de vele vragen bleven ... .

Maar dan kwam de Aquarius-energie op mijn pad.

Een nieuwe (hogere) wereld ging voor me open. Toen besefte ik dat ik nog een grotere verbinding met mezelf kon aangaan en nog diepere stukjes van mezelf kon ontdekken.

Dit alles gaf me als Reiki-Grootmeester het nodige denkwerk.

Reiki-inwijdingen gebeuren van mens op mens, m.a.w. van buiten naar binnen, op het tijdstip dat de mens bepaalt, (Vissentijdperk: 0-2000) en zijn gebaseerd op het zevenvoudig chakrasysteem.

De inwijdingen in het tijdperk van Liefde en Eenheid daarentegen gebeuren van binnenuit, wanneer de Schepper bepaalt dat ik er klaar voor ben.

Vanuit mijn bewustzijnsgroei werden mijn vele vragen allemaal stap na stap beantwoord. Alles, maar dan ook alles, viel als puzzelstukjes op z’n plaats en stelde me vervolgens in de mogelijkheid mijn verleden in de juiste context te plaatsen. Mijn leven was een feest geworden en ik genoot met volle teugen. Heel bewust maakte ik de keuze om dit nieuwe pad volledig te verkennen. Om mijn ervaringen op deze weg met anderen te kunnen delen, begon ik universele verhaaltjes te schrijven waaronder die van Beertje de Beer.

Ik groeide van Reiki-Grootmeester door naar Mystica, werkend met de Kristallijnen Energie.

Mijn manier van “zijn” is de manier waarop ik leef en deel om iedereen het allerhoogste in zichzelf te laten ontdekken.

From your imagination to reality

Schilderen

Kleuren hebben een energie en dragen bij aan het geluksgevoel van de mens. Schilderen is een leuke en ontspannende hobby.
Bij deze technieken is geen enkele voorkennis nodig.

From your imagination to reality

Meditatie

Via kracht die je opbouwt tijdens de meditatie in uw hart; komt u bij de liefde voor jezelf terecht.
U leert op die manier keuzes te maken uit liefde voor jezelf en de ander.