Patricia Catteeuw

Schilderkunst

Kleuren hebben een energie en dragen bij aan het geluksgevoel van de mens. Schilderen is een leuke en ontspannende hobby.
Er is geen enkele voorkennis nodig.

Enkele weetjes

01 facebook / instagram

Creaties en geplande namiddagen vindt u op mijn facebookpagina. of instagram

02 Op aanvraag

Er kan altijd op aanvraag geschilderd of gedot worden.

03 Vakanties

Tijdens de vakanties schilderen we enkel op aanvraag.

04 Kinderen

Kinderen dienen vergezeld te worden van een schilderende volwassene.

05 Cadeaubonnen

Cadeaubonnen naar keuze te verkrijgen.

06 Workshop

Wenst u een workshop bij uw thuis of in uw vereniging? Neem gerust contact op.

Steendotten kan ook in klasverband doorgaan.

Ik kan me nu volledig laten openbloeien

Ik ken Patricia al jaren. Ben begonnen met meditatie, ze geeft supergoede begeleiding en heeft me veel wijzer gemaakt over het leven. Onlangs ben ik gestart met de creatieve workshops die ze ook organiseert. Kan me nu volledig laten openbloeien via de technieken van oa. encaustic art.

Een enorme aanrader op vlak van meditatie en alle creatieve workshops om jezelf te leren kennen.

Carine

Gewoon een aanrader

Ik ken Patricia ook al héél lang en volg nog steeds meditaties, je kan je niet voorstellen wat voor ander mens je word door al haar wijsheden over het leven waarin ze ons begeleid naar een héél ander leven, de ware aard van het leven leren inzien en dat is een héél pak, waar een mens bijna nooit bij stilstaat maar nadat je de kennis gekregen hebt en er wat mee doet, je uw eigen leven een héél andere wending kan geven, zonder dat derden erbij te pas komen. Telkens ik thuiskom moet ik me efkes zetten en alles in mijn lichaam laten doorgaan over wat we gesproken en gemediteerd hebben. Echt de moeite om zeker eens te proberen. En dat is nog niet alles, als je daar binnenstapt zie je nooit iets op dezelfde plaats staan er hangen zulke mooie kaders te drogen van mensen die voor de eerste keer een schilderij maken, je zou er echt van verwonderd zijn dat dat mogelijk is en dan ook de supermooie kaarten die ze aan die mensen of aan mensen die enkel in die kaarten geïnteresseerd zijn om ze te maken, wat er uit hun handen komen, zelfs de eerste kaart dat ze maken, het is gewoon onvoorstelbaar.
En voor ze beginnen hoor je iedereen zeggen ik zal dat nooit kunnen en iedereen staat versteld van zichzelf wat ze uit hun eigen mouw schudden, allemaal zo prachtig, relaxerend en geestig. Zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen door een afspraak te maken bij interesse, of eens te kijken op haar website. Gewoon een aanrader, doen als het u interesseert zou ik zeggen 💝

Conny

Previous slide
Next slide